storitve

Energijsko zdravljenje/Reiki

Ko zdravimo sebe, pomagamo zdraviti druge, saj smo kolektivno povezani. Vsakič, ko se ena oseba ozdravi, preoblikuje svojo vibracijo in zasidra višjo frekvenco.

Stanje vaše zavesti vpliva na vse, kar počnete, in na vse, kar mislite – večja kot je vaša zavest, večja je vaša sposobnost nadzora nad svojim življenjem.

Energijska terapija

Energijska terapija (20 min)

(Včasih zadošča ena terapija, če pa gre za dlje trajajoče stanje, je priporočljivo imeti tri zaporedne terapije). Prva terapija s posvetom traja do 50 min, naslednja 20 min.

Kako poteka terapija?

S stranko se najprej pogovarjam o težavah, ki jih ima. Nato opravim zdravilno energijsko terapijo.

40

Reiki terapija s kristali

Gre za obliko zdravljenja, ki združuje dva alternativna načina zdravljenja, reiki in  zdravljenje s kristali.

Tako reiki kot kristalna terapija ponuja način usmerjanja naravne energije za zdravljenje – fizično, čustveno, duševno in duhovno, torej sistem celostnega zdravljenja.

Od kdaj je bilo v starih kulturah znano, da je moč posamezni kamen programirati za posamezen namen – vnesti informacijo, ki si jo kamen zapomnil. O podobnih stvareh je govoril tudi Nikola Tesla. Tudi on je bil prepričan, da kristali, predvsem tisti, ki vsebujejo silicij, na nek nam nerazumljiv način, živijo. Kamni, ki vsebujejo silicij, tako večinsko zastopani, vemo pa, da je silicij v računalniških enotah nosilec spomina.

Kako poteka terapija?

Stranka udobno leži, kristali se po barvah položijo na čakro. Terapija poteka ob tihi glasbi, dlani držim nekaj cm nad telesom.

Kakšen je občutek reikija?

Večina ljudi se med terapijo počuti zelo sproščeno in pomirjeno, mnogi zaspijo.

45 € (50 min )

Energijsko zdravljenje živali

Je vaš hišni ljubljenček brez energije? Je izgubil apetit ali spremenil vedenje?

Živali so izjemno dovzetne za energijsko zdravljenje. Potrebujem sliko, ime živali ter kraj, kjer se nahaja.

30 € (20 min), tri zaporedne 80

HIPOFIZA

Hipofiza – sedež duše.. Ta žleza je čarobna žleza. Začenši s spanjem je pravilno delovanje epifize temeljnega pomena. Izloča melatonin, hormon spanja. Nadzoruje telesno temperaturo, lakoto, žejo, utrujenost, spanje in cirkadiane ritme. Odgovoren je tudi za proizvodnjo serotonina. Serotonin je vaš hormon sreče in njegove funkcije vključujejo uravnavanje razpoloženja, vedenja in prebave. Vendar pa je ta žleza veliko več kot to. Po naših davnih prednikih in naukih modrostne tradicije je ključ do višjih stanj zavesti. V starem Egiptu je bila epifiza znana kot sedež duha ali duše. Uporabili so tretje oko kot pot do višjega zavedanja in zavesti. Budisti so to povezovali z duhovnim prebujenjem. Hindujci ga povezujejo s tretjim očesom, ki predstavlja intuicijo in jasnovidnost.

kk

REIKI TEČAJ – 1 stopnja

Pri energiji življenjske sile, ki jo pravimo reiki, ima človek, ki je uglašen za reikijskega zdravilca, vse telesne kanale odprte in očiščene.

Ko prejemnik prejme prvo uglasitev za reiki 1, postane kanal, skozi katerega se pretaka ta vesoljna zdravilna energija. Na tečaju 1 spoznajte, kaj je reiki, kako deluje, načela in zgodovina reikija. Spoznali boste simbol prve stopnje in kako se uporablja, tehniko polaganja dlani sebi in drugim, spoznali boste za kaj vse se lahko uporablja reiki.. in še mnogo več ..

Tečaj vključuje reiki iniciacijo, certifikat o opravljeni stopnji, skripto.

 

trajanje : od 14.00 – 19.00 

    datum: po dogovoru

                    

               

 

cena tečaja: 110

Energijsko zdravljenje na daljavo

Življenjska energija lahko vstopi v telo brez dotika, na razdalji nekaj cm ali nekaj tisoč kilometrov.

Pri zdravljenju na daljavo potrebujete sliko osebe, ime, priimek ter kraj, kjer se oseba nahaja.

 

 

Otroci do 12. leta … – 10 %

40 € (20 min)

Pregled stanja čaker in energijska terapija za uravnovešanje čaker

Pregled stanja čaker s pomočjo nihala

 in energijska terapija za uravnovešanje čaker.

 

50 € (60 min)